Isnin, 25 Mei 2009

Simple Dinner For Tonight

Mood malas dh datang!!!!!!! Malas nk masak nasi malam ni. Selongkar kabinet tuh, tengok apa yang ada. Nk masak bihun ker, cekodok ker atau benda2 yg boleh mengisi perut untuk malam ni. Tetiba nampak plak tin sup cendawan cambell. Oooo...aku beli bulan lepas, masih tak guna. Kalau tersorok dalam kabinet tu, memang lambat ler guna. Kalau asyik terpampang depan mata, cepat ler dicapai.

Ha...dh dapat idea dh. Hari ni kita dinner western style lagi yer...Cepat2 keluarkan ayam dari esbox. Sementara tunggu ayam tu defrost, aku ajak Hang Jebat g Giant, beli roti perancis....

Dinner malam ni. Malas betul nk masak nasi, walopun si Irfan dh berkali2 request nasi lemak.

Roti Perancis. Lebih sedap lagi kalo sapu garlic butter, tp aku malas dh nk buat. Makan jer lah mcm tu jer..

Sup cendawan Cambell.

Ayam Goreng Radix. Sejak ada tepung serbaguna tu, senang sikit kerja.








0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...