Jumaat, 8 Mei 2009

Karipap

Tengahari tadi masa chatting ngan kak asma, dalam kepala ni dh plan nk buat pizza (request dr anak2) tp bila dh turun bwah, pikir punya pikir...ish...tak jadi ler nk buat pizza. Terpandang plak longgokan ubi kentang kat dapur tu..ish, banyak plak ubi ni. Kalo tak dimasak, nanti busuk jer..baik aku buat inti. So terhasillah hidangan minum petang hari ini. Karipap kentang + daging. Aku buat lebih sikit, leh frozenkan dan simpan untuk makan time darurat....he,he...kes malas nk masak ler ni.....


Resepinyer...klik sini yer


0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...