Sabtu, 21 Mac 2009

Mee Sup

Malam ni makan mee sup pulak. Sonang kojo den. Buat ni pun sebab semalam, pegi pasar malam, konon nk cari la benda untuk dimakan, tapi takde satu pun yg berkenan di hati. Tambah plak ramai endon yg berniaga. Lagilah tertutup selera. Pergi plak kat gerai mee sup, dh habis la plak...tu yg buat hari ni tuh...
Sebenarnya aku ni takleh makan benda2 kat pasar malam tu sangat, especially yg bergoreng. Kang tak pasal2 kena g sedut gas kat klinik. Kalo ke pasar malam, yg selalu aku beli ialah buah (epal hijau, oren ataupun belimbing). Skang ni musim buah kundang, tp kat pasar malam sini takde pulak buah kundang. Posmen lom hantar lagi kot.....

Ini mee sup daging.Aku sediakan sekali sambal kicap, sbb kalo tak pedas, memang tak best makan.

Kalo sapa yg tinggal area Sungai Besi, Sri Petaling atau Cheras, pegilah pekena Fullamak Sup atau Sup Meletop kat pekan sungai besi tuh. Memang best. Laki aku plak suka sup gearbox, tapi lepas makan sure kena duduk dalam aircond, coz Panasss!! tp jangan makan selalu, kang tak pasal2 dapat darah tinggi la pulak

3 corat coret:

kakchik berkata...

Assalamualaikum. Pn Noorma ke tu? Nak order Mee Sup 3 bungkus boleh ke? Ha'ah, tolong hantar ke bahagian Pentadbiran di Zahra' ya. Kalau boleh sebelum jam 1 petang. Boleh ke? Harga masih maintain kan? Ok, saya tunggu.

Noorma Ismail berkata...

amboi kak chik..order mee sup yer..saya boleh hantar, takde masalah, tp takut masuk dalam perut posmen tu jer.. ha,ha,ha

kakchik berkata...

noorma hantar melalui kurier lah hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...