Khamis, 19 Mac 2009

Lunch ala western lagik

Ni untuk lunch hari ni. Disebabkan pagi tadi dh makan nasi goreng, so tengahari ni dh tak mo makan nasi lagi. Dan buat ler benda2 ni. Ayam goreng tu tiru resepi dr princessharyati. Tapi sedap lah pulak ayam ni, kira sesuai la dengan tekak kitaorang, suka lebih rempah (sbb dr laporan kat MYR tu, org tu kata tak leh nk makan sbb banyak rempah)...tp ayam ni aku tak brapa ikut sukatan sebenar kat situ. Kira main campak2 jer..ejas ler sikit ikut brapa banyak ayam aku (5 ketul jer)

Aku buat sekali garlic spagethi sbb teringin sangat nk makan. Selain tu ada kentang putar dan coleslaw. Sume buat sendiri tau!!



Ni dia coleslaw yg aku buat. Beli jer coleslaw dressing(jenama lady's choise) kat Giant tu, dh letak ler benda2 lain yg teringin. Kat sini aku tambah brokoli yg dikukus.

2 corat coret:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar berkata...

alahaiiii...
lapo lak masuk umah akk ni...
nak sikit bleh kak..hiks

Noorma Ismail berkata...

ala fiza, ni la benda paling senang nk buat. Sume main rebus jer, pas tu gaul, lenyek dh siap. Kira masakan orang malas gak ler!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...