Khamis, 26 Mac 2009

KFC

Malas betul nk masak nasi malam ni...kengkonon mama diaorang diet la...pas tu papa kata "oh, mama diet yer..takpe..jom kita makan KFC!"
Makan KFC? mana leh korang jer yg makan...aku pun joint ler sama....lepas jer hantar Along g kelas KAFA(kelas waktu malam, 7.30-9.30mlm), kami bertiga pun merempit ler pegi KFC kat Giant Kinrara tuh...

Selalu amik yg ni jer, 3 ketul ayam hot & spicy(1 ketul untuk aku dan 2 ketul utk Hang Jebat), dan sorang seketul untuk anak2. Cukup...terlebih sudah. Kang aku plak yg jadi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur.

walaupun dh biasa buat kentang putar ni kat umah, tp kalo g KFC, mesti beli ni

Potato wedges. Ifran dh bedal dulu sebaik saja sampai umah. Tinggal beberapa ketul jer untuk along.


0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...