Ahad, 23 Januari 2011

Choc cake and Cheese

Salam semua...

Tak taulah nk letak nama apa kat makanan ni. Sebenarnya ni projek malam tadi. Aku terima tempahan choclate cup cake dan cheese tart. So ada la belen sikit. Dengan penuh kreativiti, aku all in one ler sume bahan tu...amacam?

Tak sangka plak...menjadi dan boleh makan . Sedap plak tu... mula2 adunan choc cake tu aku kukus mcm biasa. Bila dah agak keras, masukkan plak lebihan cream cheese (yg buat tart tu). Lepas 5 minit, keluarkan dari kukusan....dan siap !!!!!

Anak2 cakap 'kek moo' sbb ada belang putih dan hitam, macam eskrem moo... Hahaha.... apapun, sedap!! bantai jer lah !!! yang penting tak membazir.


Ok..sampai sini dulu !!!!

7 corat coret:

Deliah's Deli berkata...

salam noorma..nak seketui :p~

Shidi Shah berkata...

sedap2 betol mknan kat cini..
blnjer 1 pleeseee

Mas berkata...

perhhhh..nmpk sedapp tu...

Cendana Kasih berkata...

wahkahkah...korang ni..respi belen2 pun korang kata sedap...nk ke?? alahai malunyer nk bagi rasa...tp mmg sedap pong !!!

KakAsma berkata...

agak2 akak dtg lambat ker..nak rasa laa sikit.Maa semlm akak gi bangi..dekat ker kalau nak gi umah ko dari situ ..

Cendana Kasih berkata...

Kak Asma..umah saya kat Sri Kembangan la kak.. nk kata jauh takde lah jugak..kalo ikut highway akak keluar jer kat tol sg besi tu...depan sikit nampak ada simpang..naik flyover tu...lalu depan astro..depan sikit jumpa teknologi park..depan sikit nanti nampak sirim..umah saya area situ ler.. (cewah...saya cakap mcm senang jer kan..wakahkahkah)

~sue~ berkata...

sangat kreatif kak norma... :) i like...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...