Isnin, 5 Julai 2010

Pizza

Lambat sikit update blog hari ni, Jebat aku balik lambat, so lambat ler naik atas. Kalau update blog ni aku lebih suka pakai pc aku yang gedabak ni, sebabnya ada semua photoscape, dll.

Minum petang kami hari ni, special sikit sbb buat pizza paberet Irfan. Kebetulan dia tak ke tadika hari ni, sbb cuti hari sukan semalam.Penat gak dok ngan si Irfan ni, kejap2 ada jer dia suruh aku buat. Nk blogwalking pun susah, si adik plak menjeles tak tentu pasal...aduh laa...

Resipi pizza ni ada macam2 kata dalam tenet ni. Guna jer cik Google yer.. ada yang gebu, ada yang crust dan ada yang instant. Tapi aku suka yang crust, sbb rangup.

Letak ler potongan nenas kat atas pizza ni, tp si Irfan tak makan la plak. Habis dibuangnya sume nenas. Makan sosej ngan crabstik jer...


Tak sabar nk tengok Arjuna malam ni....


2 corat coret:

izahdaut berkata...

kak norma..wahh mama vogue gitu gambo kat bawah tu...hehheee...hamboi suke dapat hadiah ye si budak tadika tuh..weii ngences tengok air tembikai longan tu..peeehhhh..hehhee.. lapo plak perut tengok pizza nih..hissshh

Kakasma berkata...

Maaa,
pizza ..kena tunggu tpg roti import dari kajang..hihihi..agaknya kalau banyak ler hari2 buat pizza..ngan roti sekali!!!tapi akak tak pernah buat buh nenas..sedap yer bubuh tuh..jakun sekejap?.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...