Rabu, 28 Julai 2010

Mee Goreng Sedap

Salam.... aduhai...seharian membetulkan blog ni..panjang kisahnyer... ni baru jumpa template yang 'bolehlah'. Kalo korang ada cadangan template yang cantik dan cute, bgtau lah yer.. aku dh pening mencari template ni...

Tapi blog list masih belum dimasukkan. So kengkawan sume, jangan marah yer kalo nama blog korang takde dalam list aku ni.. lom sempat la nk buat... esok2 lah yer... Banyak widget yang perlu ditambah/dimasukkan semula. Ni dh nk off pc ni. Seharian bekerja..kang meletop plak.


Malam ni, jamu selera ngan megi goreng segera jenama Sedap. Kami memang suka beli mee goreng ni. Macam2 cara leh makan mee goreng ni. Sapa ada udang, ketam, penyu. atau kambing pun leh makan ngan mee goreng ni...wakahkahkah... Tapi aku goreng telur mata kerbau dan crab stick crackers. Layan jer lah....



Ok...tuan rumah nk mintak diri dulu yer..nk rehat sambil tgk Gelora di Hati Sara !!!

2 corat coret:

kakchik berkata...

salam noorma. dah nak lelap ni nampak lak mee goreng sedap. adeh... kriuuuuk je bunyi dlm perut ni, terliur ler...

indahhouse berkata...

Salam kak noorma,
saya tak penah try lagi.biasa guna megi jenama lain tapi kalu yang namanya sedap... sure sedap tuh! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...