Selasa, 24 Februari 2009

Cekodok Pisang

Huh...tak tahan tengok cekodok makyung Hana yang bulat dan comel lotey tu. Masih ada pisang nk nk dekat expired dalam esbox tu.. hah, pisang letak dalam esbox, gila aper si Noorma ni? sebenornya kalo letak kat luar, lagi ler cepat mengecut (jahanamnyer) so lebih selamat masuk dalam esbox jer..lantak ler dia nk lebam, tp isi masih elok..ha,ha.ha....

Resepi kali ni, ikut style mak aku, letak sikit kelapa parut. Yang lain2 tu sama jer, tepung dan gula... dan bahan asasnya tentulah PISANG

Yang cekodok cucuk lidi tu khas untuk Irfan.....

Kat sini hujan plak petang ni. Kenalah makan cekodok pisang ngan air kopi. Nk tengok tv takleh plak (astro ni time ujan jer,,mulalah "Service currently not available".... so ko mengadap muka aku, aku mengadap muka ko...


2 corat coret:

[-suziey-] berkata...

alamak sedap la plak layan cekodok pisang panas time ujan...

Azza Azman berkata...

macamana nak buat cekodok ni kak? mana resepi hehe. saya buat cekodok tak bolat pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...