Isnin, 29 Jun 2009

Tagged - My Baby

Hari ni kena selesaikan tag dr Linda Gombak http://iskandarirfan.blogspot.com/....dekat jer. Harap berpuas hati yer....

1. Anda sudah mempunyai berapa org anak & nyatakan Girl Or Boy???
# dh ada sepasang anak yang nakal dan banyak keranah
2.Bila perancangan anda untuk menambah anak??
# entah la...kalo dh cuba tp still tak dapat, nk wat mcm mana kan....agaknyer rezeki hanya 2 orang jer kot....

3. Nyatakan nama anak anda & apa makna nama anak anda dlm Islam??
# Nur Farisya Idayu - seorang yg bijak menguruskan sesuatu
# Ahmad Harith Irfan - HarithIrfan = kebijaksanaan, kesyukuran, pengetahuan

4. Siapakah yg memberikan nama anak anda??
# Aku ler yg cari nama2 tu, Hang Jebat tu ikut jer, janji sedap..jangan ada kil, kil Bakhlil udah ler katanyer

5. Dari mana tercetusnya idea memberikan nama anak anda??
# Nama anak pertama tu Farisya, sbb aku masa tu minat dengan pelakon Singapore, Farisya Irwayu, Hang Jebat pun setuju, lagipun pada masa yang sama my Hang Jebat minat betul kat penyanyi Mas Idayu. Masa dating dia suka suruh aku nyanyi lagu Selangit....
#Cari dalam buku2 agama pun ada....

6. Sekiranya anda dikurniakan seorg lagi cahaya mata...apakah nama yg akan anda beri...
# kalo ada rezeki, nk nama apa yer? lelaki - Ahmad Hazril Isaac (cewah..ni mesti kes minat Hans Isaac ni kan....) kalo pompuan plak nk bagi nama Nur Batrisya Balqis

7. Berapakah perancangan anak yg anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy???
# dua pasang cukup ler...kang pecah plak rumah ni kena gigit...ha,ha......

8. Bagi yg mempunyai anak lebih dari seorg...nyatakan jaraknya beza umur anak anda??
# along ngan adik beza 5 tahun

9. Untuk kelahiran anak anda yg akan datang..anda nak Girl @ Boy?? Nyatakan sebabnya??
# kalo boleh nk kembar...kah,kah,.....jimat masa dan tenaga....cewah...dapat ker? jenuh dh aku makan telur ayam kembar....ha,ha.....

10. Apa ciri2 persamaan anda & anak anda??
# si along- suka makan benda merepek mcm sushi dan italian food mcm aku, suka bergaya, menyanyi dan berangan
#si adik - kuat makan, kalo nk sesuatu mesti nk jugak-jugak, kuat merampus (lempar barang) kaki buli/pukul .... ha,ha.... jangan tak tau, mak diorang ni gengster tau!!! ha,ha......

11. Upload gambar anak anda untuk tontonan semua rakan blogger...





Nk tag sapa yer? .... ramai ni......
-kak mimi
-zai
-maria
-farah
-leen
-suzi
-are
-dan lain2 yang sudi buat tag ni...tak paksa pun..saja suka2 kan!!!!!

0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...