Rabu, 3 November 2010

Roti Sosej

Selamat Pagi Semua !!! Ini bekal aka breakfast untuk Irfan pagi ni. Si along tak sekolah, masih tido kat atas ngan adik kecik dia. Mengamuk si Irfan, dia pun takmo pegi tadika, tapi bila dh tengok Ustaz datang dengan van, laju jer naik...dh jumpa kengkawan, mama pun lupa nk bye bye.. hehehe...


Ada balance lagi 3 bijik, untuk Along, cukup lah tu. Roti sosej kali ni ada salut dengan breadcrum. So ada la rasa rangupnya.. (ni time rajin, boleh ler salut menyalut..hehehe)

5 corat coret:

Watierman, rmanbkr berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Watierman, rmanbkr berkata...

Salam selamat pagi....ala tak cukup le kalau nak tumpang makan pagi ni!

Chik Mimi berkata...

dik akak selalu buat bnyk2 fozenkan time males tu tinggal goreng je ,mmg dasar pemalaskan heheheheee

Siti berkata...

kak, mcm mana nk bagi roti tu tutup elok je..sy buat haritu terngaga je dlm pan....tp sy bakarla...aih, buat yg ni pun tak pass lg...ehehe

Noorma Ismail berkata...

Dik, masa nk menggulung tu, letak sikit telur kat hujung roti..pas tu lipat kemas, insyaalah, takde la ternganga...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...