Isnin, 22 November 2010

Chicken Tortilla

Salam...hari ni Jebat dah mula kerja. Tapi dia kena plak pegi kursus kat Uniten....dah nak akhir tahun ni...kena habiskan jam kredit yang berbaki. So kami 4 beranak jer lah kat rumah..mesti havoc kan.. Breakfast pagi ni, dengan chicken tortilla. Irfan dh sihat, so boleh ler makan...


Aku beli tortilla ready made kat Giant, dan wrap dengan chicken ham,isi ayam goreng, sosej, letak sayur sikit dan pancut dengan mayonis,  thousand island sos dan cili sos. Siap !!untuk Irfan versi takde sayur...

2 corat coret:

zarina berkata...

dah macam kat U la plak..ada jam kredit lagi

Noorma Ismail berkata...

yer...kat TNB pun ada jugak..kalo tak cukup jam kredit, takleh naik pangkat/gaji...susah lorrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...