Sabtu, 3 April 2010

Nasi Ayam

Sekarang ni, rutin harian dh bertukar. Awal2 pagi lagi dh tung tang tung tang kat dapur masak untuk breakfast dan lunch. Seawal pukul 7.00 dh siap sume...pas tu leh rilex..(rilex ker..ish..tak laa...melayan si kecik tu.. ) Dia skang ni asyik nk meriba jer..letak kat bawah nangis...aku asyik meriba dia sampai ler dia betul2 lelap...aduh laaa...sakit pinggang mama ni... Lepas tu satu perangai dia, pukul 3 pagi jer gerenti bangun...


Kalau dh takde mood nk masak dan nk senang kerja,masak Nasi Ayam lah jawabnyer.. sume orang suka... ni request dr anak bujang gumuk aku tuh...Irfan...
Takyah tulis respilah yer..google jer gerenti dapat punyer.... Kali ni ayam nyer aku bakar jer. Selain tu ada gak daging bakar... Hari ni hidangan nasi ayam lengkap dengan daun salad. Sebabnyer daun salad kat pasaraya ni murah la plak. Kami selalu beli, makan ngan roti.


Ok...jumpa lagi !!!



0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...