Khamis, 15 April 2010

Dadih Mangga

Salam....lama tak update blog ni... malas ler..sbb kat atas ni takde kipas..kipasnyer udah transfer ke bawah...kami ni asyik lepak kat bawah jer, so malas plak aku nk lepak kat atas sorang2.... Hang Jebat aku plak, kalo dh pegang laptop tu, orang lain takleh kacau ler...kalau dikacau, bukan muka jer muncung, kang habis satu rumah kena marah...so baik ler jangan berebut...


Ini desert malam ni, dadih mangga. Letak plak mangga fresh kat atas tu. Mangga tu datangnya dr belakang umah yer..kebetulan ada sebijik yg masak... dapat ler jadi penghias dadih ni....



Ops...malam ni malam Jumaat ler...malam yg selalu ditunggu-tunggu. Jangan fikir yg bukan2 yer...aku suka sangat tengok citer Penunggu Gunung Raya tu...pas tu sambung plak ngan Asmaradana... itu jer... lain2? takde maknanyer......



4 corat coret:

miloicekaw1119 berkata...

nyum nyum..
sedapnye..

indahhouse berkata...

salam kak noorma,
sama la cam saya..hukhuk. sbb lappy yg saya guna pun Hubby punya. kalu malam, takleh kacau la, sbb turn dia plak. :)
yum....teringat mangga lam petiais tu.

Adlina Husaini berkata...

salam sis..meh la resepi =D terliur dah nengok pic tu

MamaFaMi berkata...

Tengah panas panas macam ni, kalau dapat secawan dadih melorot kat anak tekak ni, mesti segar balik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...