Khamis, 1 April 2010

Egg Paratha Roll (lagi dan lagi...)

Ni breakfast pagi ni... senang, mudah dan cepat... tapi si Along tak makan benda2 berat pagi2 buat ni.. dia lebih suka makan roti. Bawak bekal pun roti... jangan plak si Irfan, kalo hari2 makan roti, kang mulalah merungut...ni pun aku dh lama tak buat roti. Lama jugak ler BM tu tak kerja...takpe..bagi dia rest dulu...akan tiba masanyer..he.he...

Cicah ngan kuah kari...banyak gak Irfan makan





p/s: Selamat Hari Jadi pada insan2 yang menyambutnya pada hari ini... April Fool...jangan sampai kantoi yer !!!



2 corat coret:

Liyana s berkata...

salam kenal :)

saya suka paratha egg rolls ni..sedap, senang nak buat dan mengenyangkan

Noorma berkata...

Liyana- Hai Liyana..salam perkenalan dr akak jugak... mmg senang pun nk buat egg roll paratha ni, lagi best nk memakannyer.. kena dengan dall, kari, sambal tumis/sambal sardin pun sodapp... he,he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...