Ahad, 11 Januari 2009

Roti Sosej

Buat roti ni untuk breakfast. Tengahari ni macam malas jer nk masak. Entahla...mulalah mood tak bagus tu....

Resepi roti ni ada dalam kabinet tu... cari kat tag 'roti' yer

Anak-anak aku kalo buat roti sosej ni memang kejap jer licin. Ni satu untuk along, satu lagi untuk adik....makan ni dulu yer...kalo tak cukup dalam oven tu ada lagi...

3 corat coret:

kakchik berkata...

Samalah ngan anak2 sedara kakchik. Kalau roti yang ada sosej memang laju sangat habis.
Pagi tadi kakchik b/fast dgn pizza & roti juga. Gambar malas nak upload.

noorma berkata...

wah kak chik, pagi ahad breakfast ala western yer...sedap tu...

kakchik berkata...

sekali-sekala noorma. apa salahnya... org kampung nak cuba taste barat, hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...