Selasa, 27 Januari 2009

Cheesy Orange Cupcake

Projek dikala boring. Dh lama tak membaking, sejak mixer rosak. Ni buat guna whisker jer, sonang citer. Menghabiskan stok oren, buttercream, dan cream cheese. Buat dalm cup cake macam ni senang sikit anak2 makan


Jamu mata lah yer..resepinya sama macam oren cup cake tu, cuma ku tambahkan cream cheese jer kat dalamnya. Lepas dh masak, sapukan buttercream, dan decorate, versi keras tangan. Takpe, janji selamat masuk mulut anak2. Nk kena belajar dr yg pakar pasal cake decoration ni. Minat gak, tp takde geng nk pegi kelas decoration kat Yen Bakery tu.... kalo aku sorang yg pegi, alamatnya mati kutu lah aku kat sana...anak2 plak takde sapa nk jaga? camner ek? tak dapat den nk nolong!!

1 corat coret:

erinmizie berkata...

salam..nk tnye la..kalau kite nk wat fondant tuk hias cupcake or cake..cane??
ley tunjukkan bahan n cara2 x??
nk watkan kek tuk besday yg tersayang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...