Sabtu, 31 Januari 2009

Pizza

Lepas makan kuetiau sup, masak pizza ni plak.Sebenarnya buah doh untuk roti pita. Ambik adunan tu sikit, tepek atas pan, dan letak segala bagai inti. Sapu dengan kuah pasta dan letak itu ini, tabur cheese dan bakar. Siap.

Kalau nk diikutkan, ni saiz small jer, sampai si Irfan merengek nk lagi.Aku cakap mana ada dh, mama buat 'sample' jer tadi tu.... ha,ha,ha.....


2 corat coret:

KakChik berkata...

tergoda, tergoda... sampelnya ape nya mama kalau dah macam real tu? patut le si irfan rengek nak lagi, kecik sangat... buatlah sekali lagi.

kakchik nak tumpang sekaki.

Noorma berkata...

Kak chik, tu buat untuk rasa-rasa jer...he,he,he...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...