Jumaat, 18 Februari 2011

Tart Nenas dan Almond Cluster

Salam...

Bila badan dah ok sikit, barulah siapkan Tart Nenas dan Almond Cluster ni. Ditempah oleh cik adik Sue dari Kluang Johor. Sue ni suka sangat makan tart nenas!! hehe...time kasih yer..

Fuh..masa membakar biskut ni, baunya harum semerbak. Ya Allah..tahan jer lah godaan. Apatah lagi bila dah masak dan sejuk. Suruh My Jebat rasa skit. Sedap katanya. Anak2 pun mengulang makan. Aku? tengok jer lah.. sabo, sabo !!! (ni kuih paberet aku ni...)

Bila dh siap, letak atas plate. Keliling plate tu aku letak minyak masak. Rumah aku ni dah macam busut semut. Punyalah banyak semut sana sini. Kalau tak buat cenggini, gerenti semut tu yang merasa dulu.

Kat bawah tart nenas tu Almond Cluster.

Ok..bila semua kerja dh siap, hati pun senang. Ok lah..aku nk pegi window shopping ni. Tak jauh pun, Giant Kinrara tu jer. Bye sume!!!

4 corat coret:

Mas berkata...

rajinnya akak sorang ni buat kuih...

qellissa berkata...

lama x mkn almond cluster!!nak order lg kak!!hihihi

Cendana Kasih berkata...

Mas- ala..bioleh la Mas, setakat sikit2 ni.. dapat gak belanja budak2 makan :)

Qelissa - nk order, call jer.. nombor tipon tau kan!!

Hani berkata...

laaa dkt je kite ni akak..
nti leh la kite shoppink skali ye kt Giant tu..ehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...