Sabtu, 12 Februari 2011

Moist Cup Cake

Salam...lama rasanya tak update blog ni.. rindu dengan bw... Hari ni baru siap satu perkara, 1000pcs moist choc cake. Tempahan bukannya dari orang lain, dari kakak sepupu my Jebat gak, sempena majlis pertunangan anak keduanya. Kiranya anak sedara my Jebat lah jugak. Hari ni my Jebat amik cuti semata2 nk menolong aku buat mende ni.

Kali ni ada lain sikit. Ada label... hahaha....
Cup cake ini sebagai buah tangan untuk tetamu. Sib baik aku dh tak demam. Kalo idak, payah ler nk nolong.

Sib baiklah kak Tipah ni order coklat kek jer..kalo order mende lain, mampus aku....

7 corat coret:

zarina berkata...

bertambah hebat tuan tanah ni.. :)

nur easy berkata...

best2.;)

HaSue berkata...

comelnyaa tuan tanah tuh..hihi...
semoga semakin byk order laa kak pasnih..meriah tu buat sampai 1000..weee

Fiza Nordin berkata...

kurus dah tu....ape yg ko dietkan noorma....?

Kak Rose berkata...

wah bisness bertambah2 dan tuan tahan jugak bertambah2 comei... 4.5kg in 2 weeks... congrats!jeles ni taw!

si putih berkata...

cam sedap jek nih..mtak resipi leh?

Cendana Kasih berkata...

resipi moist choc cake ada dalam blog ni...ni versi kukus...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...