Isnin, 13 Disember 2010

Lagi lagi Sweet and Sour..

Masak simple jer hari ni, coz nk cepat. Selalu tu awal dh masak, tp hari ni terlekat depan tv plak sbb tengok citer Bujang Lapok dr pukul 10.00 sampai 12.00. Sib baik jugaklah Jebat balik lambat sikit ari ni..

Macam biasa, Kerapu Sweet and Sour. Respi leh skodeng sini yer... malas dh nk copy and paste..Aku ni dh tak tau nk masak apa dah..hari2 si Irfan suruh masak lauk yang ada sos. Nak tak nk terpaksa la buat. Stok sos tomato makin reda.. kalo abis lagi bagus.Boleh tunjuk kat dia, sos dh abis, so takleh masak..kahkahkah....

Ayam Goreng biasa jer..goreng lepas kata sedara aku, dan goreng bodoh kata mak aku..entah ler..tapi yang sebenarnya goreng campur garam dan kunyit jer..


Ok..sampai sini dulu. Langit dh gelap tu. Nak angkat kain jemuran dulu...ANI!! ujan dah turun.... hehehe.....

0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...