Khamis, 26 Ogos 2010

Tempahan Dah Siap


Salam...rindunyer kat blog aku ni.. tiga hari menyepi, bukan pegi mana pon, tapi terperok cerok dapur tu, siapkan 1500 bijik sekut raya yang ditempah. Masa entri ni ditulis, aku baru jer siap kemas dapur tu. Paling banyak order ialah biskut tart gulung bluebery kat atas tu, dapat 1000 biji tempahan dari sepupu aku di Syah Alam. Esok baru nk delivery. Hari ni dh tak larat dh...


Biskut tart bunga. Skang orang dah tak nk tart nenas gulung. Diorang nk fesyen baru plak.

Biskut Arabian Night. Kalo dulu dipanggil biskut suji arab. Tapi sekarang dimodenkan dengan letak pelbagai warna.

Dan... inilah yg special.Setiap tempahan biskut, tak kiralah 50 bijik ker, 100 bijik jer, akan mendapat coklat dengan PERCUMA.. (hehehe..promosi ler sikit produk terbaru aku ni

Tapi, sapa yang order coklat, idak ler dapat coklat, tp dapat Blueberry Cheese Tart. Bagi yg order dalam kotak, akan dapat percuma Potpouri. Itulah dia promosi terkini dari dapur aku...Cewah !!!!






Ceritaku: Esok kena siapkan 1000 pcs tempahan coklat plak untuk sepupu Jebat di Hulu Langat. Lepas tu plak siapkan oreo choc oleh mak mertua aku. Haaiiiii..nampaknyer hari2 lepas bersahur jer terus ngan projek sekut dan coklat. Tak leh nk tido dah...

5 corat coret:

qellissa berkata...

hi, blueberry tart yg i order tu u da siapkan sekali ke?thanks..=)

indahhouse berkata...

Salam kak noorma,
Tahniah, rezeki.. rezeki.. rajin kak. :)

cikmin berkata...

wow!!! first time aku tengok tart blueberry...raya besar la kau tahun ni ye noorma...masyukkkk.. :)

KakAsma berkata...

walaaa...cantik dan betul betul trendy umah baru Maa nie..suka!!!kuih pun suka..walaaa jauh benar..kalau dekat nak gak tumpang oder coklat tu..nak buat bahan takdo hhuhuhuhuhu...penat gak kan banyak juga dapat tempahan..Tahniah!!!tart bunga tu guna cetak aper yer cantik gitu

zarina berkata...

amboi very the busy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...