Selasa, 25 Mei 2010

Roti Sosej

Minum petang kami tiga beranak petang ini..sebenarnya dh buat roti sosej ni pagi tadi, buat semua 8 bijik tapi goreng 4 bijik jer untuk bekal si Irfan ke tadika. Balance lagi 4 bijik, masuk dalam tupperware dan simpan kejap dalam peti es. Bangun pukul 4.30 tadi, terus ler goreng. Hang Jebat lambat plak balik hari ni, outstation ke Semenyih (ala...semenyih jer..bukan jauh beno pun...tp dh dikira outstation)




Rasa macam boring jer dok umah ni. Ada gak plan yang pegi pasar tani, nk cari makanan, tp mengenangkan takde makanan yang best kat situ, malas ler nk pegi...balik2 nasi lemak, bihun sup, murtabak, jagung rebus, apam balik...boringnya...sume tu aku berupaya buat sendiri kat umah...malas nk keluar...kalo ada something special macam ayam golek ker, kuih tako & kuih2 kampung lain nak jugak aku pergi...

0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...