Sabtu, 29 Mei 2010

Noorma's Pizza vs Dominos

Jumpa lagi yer....rajin plak hari ni update blog, sebabnya si kecik dijaga oleh kakak dia..so bolehler ngadap pc ni kejap...
Kat Taman Puncak Jalil bakal dibuka Dominos Pizza. Sekarang ni sessi temuduga untuk amik pekerja..wahhhh..bestnyaa..... laki aku tanya, kenapa nk mintak kerja Domino's ke? bagus jugak, boleh kami semua pegi makan pizza hari2... eleh.. mengata ler tu....
kalo dulu takde sapa nk duduk sini. Orang kata tempat jin bertendang (walopun kawasan umah kami ni sebelah teknologi park) dan kalo malam tahun baru, tak payah pegi KLCC, boleh nampak bunga api dr kawasan umah kami ni haaa....
Tapi sejak tahun ini, banyak kedai dh dibuka. Terbaru 99 Speedmart dan beberapa minggu lepas MyMaidin plak. Kami tak perlu jalan jauh2 lagi untuk beli barang rumah. Nak beli baju ada Butik First Lady dan butik2 lain, nk makan Ani Sup Utara pun dh senang. Kopitiam usah citer ler..memang banyak bagaikan cendawan tumbuh lepas ujan... cuma siapkan duitnya banyak-banyak...(skrip Haji Bakhlil ni...)




Memandangkan Domino's belum bukak lagi, aku buatlah pizza ni..untuk minum petang...Irfan dan Along memang suka.. alah..diorang tu kalo dah lapar semua boleh bedal...lebih2 lagi benda yang berasaskan cheese ni....






Ok....sampai sini dulu yer...Bye!!!

2 corat coret:

izahdaut berkata...

hikhik..kak noorma..ingatkan kak noorma nak buke kedai pizza tadi..sah sah dah pelanggan setia bebudak tu la..

kakchik berkata...

salam noorma.
takyah la makan kat domino tu, makan yg noorma buat lagi yumyum. kakchik pun nak beli kalau noorma nak jual

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...