Isnin, 10 Mei 2010

Jemputan Majlis Akikah @ Doa Selamat

Salam semua rakan blogger yang disayangi.


Jika kalian ada kelapangan masa, dan berdekatan dengan kawasan Bukit Jalil, jemputlah datang ke majlis kami yer..


Kalo tak tau jalan, search kat google map yer..gerenti jumpa punyer!!

3 corat coret:

azian berkata...

Insya Allah, jika tiada apa akak sampai kat Puncak Jalil tu...bukan jauh benor pun dari rumah akak ni....hehehe.

Fiza Nordin berkata...

perghhhh betul2 besar majlis kenduri doa selamat untuk si kecit tu erk... sure ramai blogger & fb yang datang ni... kalau takde aral, sampailah aku ke puncak jalil tu nanti...nak p sololah...dapat berjimba2 lame sikit wakaka!!!

cikmin berkata...

salam noorma..maaf aku tak dapat datang meriahkan majlis..kalau hari sabtu hubby aku dah banned awal2..sebab tu time keje dia kat lubuk emas.. :P aku memang tak kemana la jugak.

Semoga majlis baby rayyan berjalan dengan lancar ye noorma.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...