Khamis, 24 Disember 2009

Fish & Cips

Salam....bersua kembali setelah beberapa hari menyepi.....sebab?? sibuk main online games dan PS (layan anak2 main games, penyudahnya maknya pun sama terikut...he,he....)

Inilah breakfast pagi ni, merangkap lunch kot..takde mood la nk masak pelbagai lauk...lagipun tgh bz uruskan kemasukan Irfan ke tadika. Kali ni cuba Islamic Kindergarden plak. Kata my hang Jebat, anak lelaki kena pandai ilmu agama, kena pandai baca doa, sembahyang dll...so masuklah tadika Islam...biar seimbang ilmu dunia dan akhirat...konon.....

Breakfast lengkap, ada coleslaw dan kentang goreng. Cicah dengan sos cili, mayonis dan black pepper sos.... suka plak anak2 makan benda ni...kalo makan kat luar pun, benda ni gak lah yang diorang mintak....

Fish cip tu bukanlah buat sendiri yer..beli ready made kat Tesco...
Ok...sampai sini dulu.....bye....

2 corat coret:

ijan berkata...

Akak pun teror main PS? heheehe

Noorma Ismail berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...