Isnin, 20 April 2009

Roti Canai Telur

Breakfast pagi ni, roti canai telur dengan kuah kari. Senang kan kalo ada roti paratha segera dalam esbox. Kalo teringin jer nk makan roti canai, tak payah dh nk start kete kemudian g beratur kat kedai mamak tu (kedai sini, kalo nk order roti canai pun kena tunggu 1/2 jam, ramai orang ko..) Dan kalo suruh laki aku plak yg g beli, kalo lama sangat menunggu kang baran plak dia, mau jer dia maki mamak tu ... dan adalah lebih selamat kalo beli paratha segera dan simpan dalam esbox. Kalo nk makan, boleh terus buat...senang.


hari ni, aku tebarkan sikit roti canai tu (mcm buat murtabak paratha tu ler... ) dan kemudian pecahkan telur...pas tu goreng...siap.....

Hari ni nk masak nasi tak??? rasa macam malas jer.....

1 corat coret:

kakchik berkata...

sedap tu. lama jugak kakchik tak makaan roti canai ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...