Khamis, 2 April 2009

Putu Mayam

Bilalah umah aku ni nk siap. Dh macam kapal pecah jer. Endon tu plak buat kerja bukannya nk jaga harta benda aku. Semalam dia hempapnya papan atas panel auto gate aku. Dh la semput auto gate aku tuh, nak tak nk jer berjalannya. Bila dh banyak kali bukak tutup baru ler ok sikit (agaknya kena bagi oksigen mcm aku kot..ha,ha,ha..)Last2 aku tutup panel tu dengan papan. Kang kalo rosak, aku jugak yg kena menjawab dengan Hang Jebat.

Hari ahad ni plak mak aku datang Shah Alam, umah pakcik aku. Jadi terpaksa la aku g sana. Eee...menyampah betul g umah diorang tu. Aku ngan keluarga pakcik (sepupu dll) memang tak sebulu. Kalo dulu kami mcm isi ngan kuku, tp lepas aku kahwin dan hidup pun berubah, diorang mcm menjauhkan diri. Konon aku ni dh kaya la...so taknk ler campur ngan aku. Dan laki aku plak menyombong semacam..lagilah diaorang angin...agh..lantak korang ler, bukan korang yg bagi makan aku...

Hari ni tekak ni teringin plak nk makan putu mayam. Ayo yo....

Resepinya ada kat dalam kabinet tuh. Cari kat label 'masakan india ' yer



7 corat coret:

ummi berkata...

Salam Noorma..weeee akak suka makan putu mayam..tp x penah rasa yang indian pnya..dulu2 mak yang buat..hehe..akak tukang tekan je sambil main2..now dah lama jugak mak pun x buat..hehe..acuan pun dah berkarat kot! :D

CikMin berkata...

noorma)))))))))))))cikmin nak la putu mayam tu...anto le sikit....

Suzi berkata...

sedap ni...saya dan hubby suka. dulu2 selalu beli dgn peniaga yy keliling taman dgn motor tu...buat saya rindu nakm akan ni...

Noorma berkata...

Kak Ummi-Saya guna acuan buat maruku jer kak ummi, acuan tu plastik, tak ler berkarat...

CikMin- boleh, bentong ngan KL bukannya jauh sangat. Kita tukar ngan Yong Tau Fo yer..

Suzi-cian suzi, kalo teringin sangat nk makan buat ler... Bila nk balik msia, nanti boleh makan puas2, saya order satu tong ngan penjual bermoto tu khas buat suzi..ha,ha....

CikMin berkata...

alaaa noorma...setakat ytfoo tu...senang baitu jek....nnt ek..cikmin turun kl...

jidood berkata...

alahai sedap nyer... harus ku cuba noorma... huhu.. thanks...

lin berkata...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...