Khamis, 25 Ogos 2011

Murtabak Ayam

Salam buat semua.

Hari ni CK buat murtabak plak. Yelah, pasar ramadhan semua dh sunyi sepi. Peniaga semua dh untung ribu riban, mana nk niaga lagi..So terpaksa la buat sendiri.



Resipi murtabak dah banyak dalam blog CK ni. So boleh lah klik sini   Atau boleh taip MURTABAK kat atas tu..nanti akan keluar ler resipi yang berderet2.. tak kiralah murtabak kulit popia, kulit roti canai atau instant paratha. Sume ada :)

Dan hari ini CK buat murtabak ayam plak. Guna isi ayam cincang jenama Ramly jer.. senang dan cepat. Inti murtabak ni sengaja CK buat banyak2 dan simpan. Selain dibuat murtabak, boleh juga dibuat roti john. Hehehe...kan jimat !!!


Ok lah kengkawan, CK ucapkan SELAMAT BERBUKA PUASA !!!





5 corat coret:

nuwairani ismail berkata...

resepi mcm ni memang all in one...boleh buat popia, bleh buat karipap. roti john, murtabak...hmm..senang kan? selamat hari raya CK!

saya_arief berkata...

murtabak..sedapp.
:D

Juwita Jamaludin berkata...

akak ita suka murtabak bulan puasa ni ada buat sekali tak tak sempat nak entry.. sedapnya murtabak rasa nak buat lagi hari ni

Fiza Nordin berkata...

aku beli je..hihihiii
ramadhan ni,klu terasa nak makan murtabak, mmg stik kat 1 tempat he-Ghani.hari2 biase dia jual roti canai.murtabaknye mmg terasa segala...

cikmanggis berkata...

selamat hari raya buat CK sekeluarga.Maaf zahir dan batin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...