Isnin, 22 Ogos 2011

Budget Coklat

Salam...

Hari ni CK siapkan tempahan coklat plak. Sehari buat 4 bekas jer.. cukup laa... tak larat wooo banyak2...

Satu bekas ni ada 50 biji coklat didalamnya. Menggunakan coklat susu Berry's. Coklat ni ada inti didalamnya spt strawberi, keladi, bluberi, mangga, oren, badam dan gajus.


Satu bekas CK jual dengan harga rm30 sahaja. Minat? nk rasa? leh pm yer..tapi kena pick up sendiri la kat Jusco Equine Seri Kembangan, atau Giant Kinrara. sepanjang minggu ni sahaja... (dah tak larat ler nk delivery jauh2... ) Kalo lepas raya, boleh jumpa kat pick up point macam biasa.

*** coklat ni dibuka sepanjang tahun...so boleh order bila2 masa jer... insyallah !!! 



6 corat coret:

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak...
akak ada jual ker .. alaaa... kalu tau awal diana nak gak order.. uwaaaaa

Juwita Jamaludin berkata...

kak noorma.. lawanya coklat akak ni sayang nak makan tentu sedap:)

cikmanggis berkata...

lawanya coklat..nak belajar dengan Ck bleh hehe.Cm pernah buat tapi tak kemas.Selebek je..tak berselera sendiri nak makan:)p

nuwairani ismail berkata...

cantiknya coklat kak noorma..kalau nani duk dekat2 sana, nk jugak amik sebekas. heheh...

Lizahanum berkata...

salam kak noorma....

kalo order,lepas raya amik bole tak...tapi pastu guna pos laju hntr ke penang?bole ker...cekelat cair tak?...hehehe

Deliah's Deli berkata...

mmg rajin la nooorma ni..mcm2 bt jual.cantik2 plak coklatnyer,kemas je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...