Sabtu, 26 Mac 2011

Kek Batik Marie.

Ermm...ingatkan hari cuti cenggini bolehlah bangun lewat sikit...tp HARAM...aku selsema dan batuk la plak, langsung takleh tido. Bangun jer pagi tadi, terus buat acar buah. Fuh..pecah rekod, minggu ni 3 kali buat acar buah. Sib baik dapat stok acar limau. Suruh kakak aku di Penang poskan. Malam tadi sampai...

Dan pagi ni, teruslah buat acar buah tu. So..kepada yang dh order (Faizah, Sue Kluang, Mamat, Nelly, Noi, Efa, dan Cik Leha) boleh calling2 untuk pick up kat tempat yang dijanjikan yer...

Errmm..berbalik pada entri, kuih ni aku buat lepas abis wat acar buah tu.. menghabiskan stok sekut marie dan coklat.

Respi kali ni ikut selera tekak aku jer... ada campuran nestum, badam, cranberries, coklat, telur...wallah....suka anak2 makan

Kali ni buat versi keras sikit... idak ler lembik macam buat dulu tuh....Dapat sikit jer...cukup laaa...rasanya ini pun tak abis kot....aku setakat rasa jer...nk makan betul-betul idak ler......tak sanggup !!!!


Ok...sampai sini dulu.... Hari ni ada projek baek punyer !!!! hehehe.....

3 corat coret:

Drunbella Khoo berkata...

sedapnya.
laaaaaazaaaaaatttt.
=)

Noriz berkata...

adoi...kecur tengok...leh kasi resepi?

Watie Rose berkata...

senang kan buat main campur semua skali...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...