Isnin, 8 Februari 2010

Hidangan Tengahari Ini

Hai....hari Isnin yg mmg malas...semalam dh rilex, so hari ni kena masak laaa...anak2dah nk balik dr tadika & sekolah tu. Diaorang tau mengangah jer...Irfan takpe sangat, boleh makan apa saja janji bersuap, tapi kalo si Along tu banyak kerenah skit. Makan memilih...geramnyer!!

Ikan Merah masak sweet & sour. Aik? kepala dh ilang?? mana pegi yer?? Ni lauk paberet Irfan. Tiap minggu request 'masak sos' (letak sos tomato laaa...) kalo tak ayam, mesti ikan masak sweet & sour ni.

Ayam masak kicap. Dah 3 hari tak masak ayam...rinduuuu !!!! Kat umah ni sume 'antu ayam'. Ayam goreng kunyit pun best !!

Sayur sawi pendek (ni aku ler yg panggil) tumis bersos tiram bersama tauhu pok sumbat plak ngan fish paste. (amik ko...panjang beno nama masakan sayur ni...)

Ok.....bye!!!

2 corat coret:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar berkata...

syedappp..menyelerakan sungguh la kak..huhuhu

Noorma Ismail berkata...

apa yg sedap tuee??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...