Selasa, 9 Februari 2010

Bihun Goreng

Semalam dh makan nasi kan, so hari ni macam malas la plak nk masak/makan nasi. Itu ler mood aku, tak brapa suka makan nasi. Hari ni makan bihun goreng la plak...ok lah tu, drpd takde benda nk disumbat ke dalam perut....


Cuma letak sayut sawi jer, sbb anak2 tak suka sayur mayur, tambah lagi taugeh...lagilah berjam2 makan, memilih keluar taugeh tu...baik tak payah letak..... ok..aku dh siap masak, nk selesaikan kerja sikit. Siapkan hamper Chinese New Year, untuk diberi pada jiran2 cina kat area umah aku ni.... tak sangka yer, hari ahad ni dh Chinese New Year...lepas tu...aku pun meletoz laaa.... semoga semuanya berjalan lancar...Insyaalah !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...