Jumaat, 27 April 2012

Apam Ladybird

Salam Jumaat !!

yeah, yeah...dah Jumaat.... hehehe....

Ini tempahan terakhir minggu ni. Order dari Puan Najwa UPM. Request nk 200 biji apam ladybird untuk birhday anak. 

Sebenarnya CK tak open order untuk ladybird ni. Just buat untuk makan anak2 jer... rupanyer...alahai...renyah juga membuatnyer... dua jam baru siap seratus ladybird (sambil2 melayan kerenah anak2) Lepas tu sambung balik lepas Zohor.

Ladybird - badan merah, kepala hitam

Yang ni plak, badan hitam, kepala merah...


Harap Puan Najwa berpuas hati. Jauh nk berjalan apam ni. Ke Johor... 

dan lepas ni andai ada lagi tempahan apam ladybird ni, CK nk sub jer la proje apam pada Fiza Nordin. Si makcik yang kencang dengan bisnes kek, dan cis tat nyer tu. Hehehe... boleh Fiza? ko kan rajin !!! 



6 corat coret:

mama sara nur berkata...

amboi2 byk ladybird comel2 ni
sempat lg CK ambik order he he insyaallah ye kalau terjumpa kat mana2 tegur tp kan ramai2 org tu perasan ke? he he
akak suka berenti kat Tapah takpun bkt gantang suker tempat situ, cantik
pastu terus ikut Kuala Kangsar Grik.
kalu jauh jalan masuk ke BT kurau tu teruslah ke Ijok ye he he

Cendana Kasih berkata...

uish...dah macam jalan balik ke Kelantan...hehehe...adoii..sakit montot dok lama2 dalam kete...saya paling lama pun 2 jam jer la perjalanan... kalo lambat2 tu, resah rasanyer tak sampai2.

mala berkata...

ck mmg rajin. sebab tu boleh berbisnes. kita buat sekali saja apam polkadot. adoi sakit la pinggang!

~~zana@pb~~ berkata...

Nampak mcm remeh buat apam ni kan CK? Takpe ler....ongkosnya masyukkkk.

dapurCikWan berkata...

alahai comel2 cute2 apam tu ye.. =)

quinnie berkata...

ck...kita tak pernah buat lagi apam ni tau...takut pun ye sebenarnya..risau tak jadi..tapi memang teringin nak rasa...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...