Selasa, 21 September 2010

Almond Cluster

Semalam kami ke Yummies Bakery, beli barang2 buat coklat yang dh habis. Sblm nak raya hari tu pergi jugak ke BWY di Puchong, tp hanya tinggal kedai tu. Barang2 sume dh licin. Huish..bagus betul bisnes diorang yer.. so tak dapatlah nk buat coklat untuk raya. Dan semalam ke Yummies Bangi plak. Bestnya..ada 2 orang pelanggan jer (termasuk aku) Senang nk cari barang. Boleh ronda lama2 sikit..hehe


Pagi ni jalankan projek Almond Cluster. Si Along tak sekolah sbb cuti UPSR, jadi ada ler orang nk jaga baby Ryan tu. Kalo idak, si kecik tu asyik suruh aku ngadap muka dia jer..

Ni ditempah oleh cik Azura (Qelissa) dari Jalan Kelang Lama. Sebenarnya sblm raya hari tu dia dh order, tp disebabkan takde barang, so tangguh ler sampai lepas raya. Sib baik dia masih berminat nk order.



Buat ler lebih sikit, kengkonon utk tetamu yang nk datang umah ler ujung minggu ni. Tapi nampak gayanyer....emmmm....sendiri mau ingat laaa... si Along makan pun dh habis 10 bijik...itu belum si Irfan balik dari tadika lagi.
Bila dh siap, alamak..bekas yang aku beli semalam tu tak muat ler untuk 50 bijik. Nak kena keluar jugak ler cari bekas lain.. Jap ler Azura.. ..sabo!! hehehe....

0 corat coret:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...