Ahad, 17 Julai 2011

Tart Gulung Bluberry & Strawberry

Salam... tadaaa...belum pose lagi dah tunjuk sekut?? hehehe...ni bukan sample untuk biskut raya yer, tapi order dari seorang pelawat ke blog Cendana Kasih baru2 ni. Dia order 5 balang sekali.. time kasih cik Fiza, semoga sempat merasa biskut2 ni..hehehe... (Fiza tak sempat nk naik KL, so CK hantar ke rumah kakaknya di Setiawangsa)


Alang2 dah ada yang meng'order' so CK buatlah lebih sikit. Dapat gak makan dan bagi kawan2 rasa. Sempat gak la hantar ke Shah Alam bagi kawan2 kat sana rasa..hehehe....


Ada sesiapa yang teringin?? nk order untuk raya?? CK jual murah jer.. rm22 hengget untuk satu balang ( ada 50-55 bijik sekut dalam satu balang) Kalo order lebih dari 3 balang, dapat harga lain. Dan bagi pelanggan tetap CK, harga macam biasa yer.. (uish..mesti dah tau kan...hehehe)

Free delivery untuk kawasan Sri Kembangan, Serdang, Puchong, Putrajaya, Cheras dan PJ. Kalo jauh2 tu, datang ler amik kat tempat2 yang CK sebut kat atas tu... Kalo pos? ooo...CK tak berani sbb kuih ni lembut, mudah pecah..kang tak pasal2 makan serbuk jer...






10 corat coret:

Kak Sam berkata...

Tak merasa le nampaknya sebab CK tak brani pos.

Anna Qawina berkata...

aaa..aku nak resepi...nak rasa free..nak jugk..hehe

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak..
wah comel2 nya biskut tu akak... cantik!

Ummi berkata...

Assalam Noorma...selamat hari raya...hehee...waaaah tayang2 tart pulak...dah la fav akak..tp mmg x penah buat..maleh...sbb ada org duk bg free selalu...hahaha... Thn ni kalau xda org bagi..kena mengetart la nampaknya...uwaaa..

mala berkata...

eh! mai setiawangsa ka? brapa delivery ke setiawangsa?

Cendana Kasih berkata...

Kak Sam- cian..kalo akak datang KL boleh la saya buatkan

Ana- sama jer respi macam tart nenas biasa tu...nk rasa? meh datang umah..hehe

Diana- boleh laaa..kalo dulu tart nenas akak gomok2 sikit, skang dh slim, tart pun ikut kurus..kahkahkah

Kak Ummi - kalo akak datang KL, roger2 yer, nanti saya bagi tart 1 balang free :)

Mala- yer,,boleh delivery kalo order melebihi 5 balang..rasanya minggu depan pun nk ke setiawangsa sbb nk hantar acar buah... kalo nk order leh sms/call 017-3617857 :)

ayang007 berkata...

wah.. best nyer tart tue.. mcm nak raya plak ekkk... selalu nyer raya jer org buat kuih nie..ahakssss

cHeNtA berkata...

kalo teringin leh order ke?

Cendana Kasih berkata...

Chenta- boleh jer order bila2 masa, call/sms - 017-3617857

farahnas irina berkata...

laling CK.. leh order lagik ker nih??? kalau order nak this week vleh??? nak makan kudap kudap lepas terawih... eheks...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...