Rabu, 27 Julai 2011

Coklat Hijau

Salam...

Hari ni CK tayang coklat plak yer. Coklat ni CK buat malam tadi untuk Kak Sheila. Nak diberi sempena majlis pertunangan sedaranya.


Tema- putih-hijau. Request dari kak Sheila nk corak bunga dan daun sahaja. Uhh...sonang kojo makcik...hehehe.... Coklat ini ada pelbagai jenis inti didalamnya- stoberi, blueberi, keladi, mangga dan oren.


Kotak warna putih takde, cuma ada kaler silver jer...(alamak, lebih lighting daaa)


Harap Kak Sheila berpuas hati !!!



6 corat coret:

Sheila Shafeareen berkata...

Salam Ck wooo teruja sangat ni...mmg berpuas hati sagat2...cantik cun melecun cam sayang pulak nak bg kat org heheh tp dah hajat nak bg sedekah sedara betunang...mmg kena dgn tema hijau tu...tq bg rasa cokelat mmg sdp inti didalam terasa....leh tempah lg ni....tq CK

Cendana Kasih berkata...

Terima kasih daun keladi, insyaallah boleh order lagi...hehehe...

hazila berkata...

kaler dia sweet je, kalau saya pun rasa sayang nak makan.

cik cek berkata...

Waaa...ada cekelat ijau kat sini...cantik & sweettttt...:)

Juwita Jamaludin berkata...

cantik kak .. warna yang sweet je

intan morsalin berkata...

chantekkk...ijo yg menawan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...