Khamis, 28 Januari 2010

Jom makan eskrem !!!

Aduhh....panas betul hari ni... memang bestkan kalo pekena ABC, Cendol, ataupun ice Jelly. Tapi mana aku nk cari benda tu. Nk kuar rumah, kirim salam ler..bukan takut kulit jadi itam, tapi mmg malas nk salin baju, start enjin kete, dll.

Hanya benda ni jer yang ada dalam peti ais aku tuh...eskrem perasa vanilla wif rasberry jem...emmmm...sedap gak... sejak dua menjak ni, suka plak makan eskrem. Satu tub tu aku sorang jer yang pulun...sian anak2, dapat merasa sikit jer..bapak diorang lagi lah..kengkadang pandang bekas eskrem jer...wakahkahkah.......


Untuk menyedapkan lagi ekrem ni, aku makan ler ngan stoberi dan gajus. Waduh...tak pandang kiri kanan dh.... nasib la sapa yang teringin tu....

2 corat coret:

AZIAN berkata...

amboiiii mengancam pulaklah ice-cream ni padahal ada dlm fridge. Tapi berkenan yg ni jg....

Noorma Ismail berkata...

Azian- ala..biasalah. yg ada kat dalam umah tak berkenan, bila tgk gambo kat blog lain, baru teringin kan..lumrah alam..he,he,he..kita pun slalu mcm tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...