Selasa, 26 Januari 2010

Fish Burger

Salam
Lama tak bersua, sebabnya baru menyesuaikan diri dengan pc baru ni. Banyak benda belum install lagi. Kena belajo sikit2 dulu. Rasanya best lagi pc lama yg xp edition tu. Walaubagaimanapun, kenalah ikut peredaran zaman. Kang kuno plak...
Ok...inilah breakfast pagi ni. Fish burger ala2 Mc'D gitu. Yang ni versi takde sayur mayur, sebab anak2 tak suka sayur. Suma ada chees, mayonis dan sos tomato jer.

Pernah tgk resepi mcm ni kat dalam Myresipi. So aku pun ikut ler... guna kebab ikan (tapi kebab ikan tu beli ready made kat supermarket ler...tak kuasa dh nk buat sendiri. Nk bawak badan pun dh tak larat. Masak pun ala kadar jer, janji boleh kenyang. Sebab itulah jarang ada entri masakan skang ni.... mak dh malas oiiiiiii !!!!
Ok...sampai sini dulu.....

1 corat coret:

CatlinaFly berkata...

nak!nak!bwk tupperware ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...