Selasa, 24 Januari 2012

Salad Ayam Panggang !! ...errr,,,bukan untuk diet

Salam...
Hari ni CK sibuk siapkan tempahan cis tart, so dah tak larat nk makan nasi  (errr...makan pun malas ke?? yer laa...kena hidangkan lauk itu ini..basuh pinggan...hahaha)

Untuk anak2 dan suami, CK masak nasi ayam hari ni, dan untuk diri sendiri.....TADAAAAAA....inilah faberet CK, salad dengan ayam panggang.


Ada lada benggala, cherry tomato, salad hijau, salad bulat dan salad ungu, bawang holand dan macam2 lagi lah.... Kenyang !!!

Kalo di Pizza Hut, saladnya cuma sayur-sayuran jer, takde la ayam panggang tu.


 Dulu kat Giant Kinrara pun  ada jual salad cenggini. Memang sedap . Harga pun murah jer, rm2.00 untuk 100gm. Tapi skang dah takde jual. Gamaknya tukang masak tu malas dah nk buat kot !!!


Jom makan !!! ni bukan diet yer, tp memenuhi permintaan tekak yang memang suka makanan cenggini. Ck dah tak diet ler...Berat dah 45kg, takleh naik, takleh turun dah.... sooo...makan jer laaa apa yang teringin !!!



5 corat coret:

mala berkata...

huh! jeles 45kg ja ...

Miss Amateur Cook berkata...

wow macam mana boleh maintain berat mcam tu? jelesnya!!!

:D

AbbotCottage berkata...

Kak Noorma, pekata ko tuko badan ngan aku...lalala~~lalala~~~lalalala

quinnie berkata...

kak ck..kalau saya pun bukan jadik menu diet nih...lagi bertambah makan ada la...hahhaha..geramnya tengok...

blogresipi.com berkata...

Salam akak,
sedapnye...macam ceaser salad kan. Best letak ayam panggang macam tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...