Selasa, 17 Januari 2012

Chocolate Muffin - tempahan hari ini

Salam.... baru selesai dengan rutin harian, tp hari ni buat mapin plak...tempahan dari seorang guru buat anak2 murid tersayang.



Untung anak2 murid skrg ni kan...yelah cikgunya sudah bergaji besar, so boleh bagi anak2 murid makan sedap2...sebagai pemangkin agar murid2 rajin belajar. Time aku dulu...usahkan kek, gula2 pun tarak...tp takpe laa...terima kasih buat cikgu2 yang telah mendidik aku !! Jasamu tetap dikenang

Sebenarnya hari Ahad lepas, CK menziarahi seorang rakan, bawak la skali mapin ni. So dia dah berkenan, terus order untuk anak2 muridnya.


Mapin chocolate ni gebu dan lembut (errr...lebih kepada kek coklat pun ada ) Untuk lebih istimewa, CK letak topping chocolat kat atasnya. Tabur plak gula2 warna-warni tu.

Dan siap bungkus. Tinggal nk masuk kotak jer..

Sapa nk rasa? angkat kain? errr...silap, angkat tangan....hahaha



p/s : andai ada yang berminat utk menempah, sila pm CK (noorma7857@yahoo.com) atau telefon 017-2308214. Please !!!  jangan tinggalkan pesanan di chat box, sbb CK akan delete... (ada pencuri laaaa.....)





2 corat coret:

mala berkata...

Bestnya cikgu order utk anak murid! Baru semangat bdk2 nk belajar sbb ckgu belanja.

Cik FaRiZaM berkata...

perghhh sedap giler...nk order leh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...