Khamis, 29 Oktober 2009

Hepi Birthday Farisya

Hari ni 29.10.2009, genaplah usia along (Nur Farisya Idayu bt Saharudin) 9 tahun. Dh besar dh anak mama. Semoga jadi manusia berguna dan anak yang soleh. Rajin2 baca buku, kalo tak mesti mama membebel dari pagi sampai petang. Tak tolong wat kerja umah pun takpe, janji baca buku,hafal sifir dll. Bilik mesti selalu kemas yer...


zwani.com myspace graphic comments


Disebabkan along masih ada exam hari ni dan esok, so sambutan hari jadi along ditunda ke hari Sabtu. Umah kita pun still under renovation lagi, esok lusa siaplah. Jadi hari sabtu tu sesuai sangatlah nk wat birthday celebration.
Hadiah tahun ni? kalo keputusan exam sume dapat A (gred yg bagus) mama dan papa akan pertimbangkan hadiah komputer tu. Ada yang mintak keyboard la, game la... nanti ler... pikir dulu ek!!
Akhir kata, along dh semakin besar, jangan degil2, beralah sikit dengan adik. Tahun depan nk dapat adik lagi. Jangan asyik main dan berangan jer. Papa dan Mama sayang along !!

5 corat coret:

CikMin berkata...

hepi besday farisha...moga dipanjagkan umo dimurahkan rezeki..dan menjadi kebanggan keluarga selalu..

p/s auntie klik2 ni..nnt suh mama beli present eh...

blogresipi berkata...

Happy birthday adik Farisha... semoga menjadi anakyg solehah dengar cakap mama tauu!

Fiza Nordin berkata...

semalam dah nak mai sini tp tenet lembap.so arini dah lewat sehari tapi nak jugak ucap epi bday tuk bday girl tu...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.jgn nakal2 dan belajar rajin2 k...

cayang dia!!!

MamaFaMi berkata...

Happy belated birthday buat Farisha. Wah lumayan hadiah kalau exam semua A tu... work hard girl... tawaran jangan dilepaskan! *wink*

geraugebang berkata...

Hapy b day untuk farisyah. Moga jadi anak solehah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...