Isnin, 26 Oktober 2009

Breakfast pagi ni

Hari Isnin datang lagi....walopun tak pernah bekerja, mood bad monday tetap ado...he,he.... hubby dh kembali kerja setelah 4 hari cuti, dan Along plak dh start periksa hari ni.... tinggal ler aku ngan Irfan jer kat umah. Rutin harian jadi mcm biasa, masak, kemas umah, tengok tv...pas tu tido....


Ni sarapan untuk pagi ni. Mee Goreng Segera (Mee Sedap). Makan plak ngan telur mata kerbau...yum,yum......


Ada gak karipap. Kat umah ni sentiasa ada kuih frozen. Kalo malas nk buat breakfast, keluarkan kuih tu dan goreng.....


Sekian untuk tika dan saat ini !! bye...

2 corat coret:

kakchik berkata...

kadang-kadang masak yg ringkas-ringkas tu pun enak...

orang dok rumah pun ada monday mood juga ya, agaknya sebab nak kena bersiap awal utk b/fast suami dan anak2, hehe

Noorma Ismail berkata...

Kak chik..hari isnin, rutin kembali mcm biasa, tu yg tak brapa best tu...he,he,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...