Jumaat, 16 Oktober 2009

Projek Memenatkan Badan

Pagi ni terlebih rajin sikit, buat ler cup cake coklat ni...mana taknyer, hari2 dok mengangkut coklat twiggies gardenia kat kedai. Kalo hari2 cenggini, tokeh jamban pun leh bangkrap...he,he......


Dah siap bakar, tengok kat dalam fridge ada aising...so mendeko lah kejap...budak2 ni kalo cup cake tu plan jer, lambat sikit nk habis...tp kalo corak2 cenggini, cepatlah sikit licin.... tp apasal mak dia nk ikut kehendak diorang plak hari ni yer??? ish, ish,ish.......

Resepi c.c ni senang jer..nanti2 lah aku masukkan respinyer yer....ni dh dekat pukul 9. Citer Nur Kasih pun dh nk start. Nanti aku edit balik yer....



Lepas jer habis wat c.c ni, aku pun apa lagi, terbongkang lah...he,he....sampai terlupa nk masak lauk. Nasi dh masak masa buat c.c ni tadi. Lauk jer yang belum...apapun, layan mata dulu lah.....dekat pukul 2 baru aku bangun, dan masak. 2 jenis lauk jer, buat daging goreng kunyit (untuk budak2) dan sambal udang (untuk bapak budak).... habis citer....lepas masak, sambung tido balik....sampai la bapak budak balik...baru makan...... (budak2 dh kenyang makan c.c ni, so aku pun suruh tido sama, sementara tunggu bapak diorang balik )

Demikianlah cerita untuk hari ini....Bye!!!




2 corat coret:

blogresipi berkata...

Rajinnye akak siap deco deco lagik :)

blogresipi berkata...

Rajinnye akak siap deco deco lagik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...