Khamis, 1 Mac 2012

Apam Bunga semakin digemari

Salam....

Minggu ni CK sibuk dok melayan bunga-bunga yang mekar di dapur...hehehe..Projek Apam Bunga ler.. Bermula dengan tempahan dari Shidah, pastu kak Intan dan beberapa orang pelanggan tetap CK Food.

Apam Bunga ni adalah alternatif bagi mereka yang suka apam polkadot, tp tak suka makan inti dalamnyer...hahaha...(bg pendapat CK laaa).... tp kata pelanggan, mereka sukakan apam bunga ni sebab lembut dan gebu.


Ni CK buat khas buat guru-guru Sekolah Sri Serdang yang sudi support bisness CK Food selama hari ni. Terima kasih cikgu. (dalam masa yang sama, promote produk baru...manalah tau, kot2 ada yang berkenan )

Tak sangka plak ada yang suka, pastu diorang ramai2 order ngan CK... hehehe...time kasih yer cikgu !!! 

Alhamdulillah...ada rezeki. Selagi ada kerajinan dan kesihatan mengizinkan, akan CK cuba penuhi permintaan pelanggan

Ni plak order apam polkadot dari kawan sekampung CK, Puan Fauziah yang dok kat Putrajaya. Nk hantar ke surau katanya. Request kaler hijau dan pink.. Sori yer Puan, kalo tak sedap jangan saman yer...hehehe.... Kawan CK ni polis. Garang tau....
(ni baru jer siap....pukul 12.00 tengahari tadi...terus update)



Oklah...sampai sini dulu...Nak delivery semua tempahan untuk hari ni... BYE !!!

3 corat coret:

Cik FaRiZaM berkata...

akak jual ke apam ni?akak duk area mana ek? jual brapa ek? ce cite

Paty's Kitchen - Cook with passion. berkata...

Aduhai...cantik banget...clornya so...so soft...geram saya tenguk.

Naz / Nadz COSK berkata...

Wahhhh...so cantiklah Noorma...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...