Jumaat, 20 Julai 2012

Salam Ramadhan

Salam

Esok dah pose kan...ok lah...CK pun nk ambil kesempatan mengucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan, geng blogger, silent readers, dan follower blog CK yang telah mencapai 1113 orang Terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog tak seberapa ni. Andai ada kekurangan, maaf dipinta kerana kita sebagai manusia tidak lari dari membuat kesilapan.


gambo sendiri tawwww... CK snap masa jalan2 di Putrajaya...hehehe

Semoga kita diberi kesihatan yang baik untuk menyempurnakan ibadah dan memperkukuhkan iman kepada-Nya !! Amin


10 corat coret:

mama sara nur berkata...

ASSALAM ck
SELAMAT BERPUASA YE
semoga kita sama2 diberi kesihatan yg baik.

Qhaifa Nur berkata...

salam ramadhan....
moga diberi kesihatan yang baik.......

shuke berkata...

selamat menyambut ramadhan juga...
cantik gambar tu...

Gee® berkata...

Salam Ramdhan dan Slmt Berpuasa...

izahdaut berkata...

slam ramadhan n slmt berpuasa buat akak sekeluiarga. aku pun mohon ampun maaf semua la ye :-)

azian berkata...

Salam Ramadhan Mah...selamat berpuasa....

Cik Puan Izan✿ berkata...

hai..salam ramadhan.. :)

AZLITA AZIZ berkata...

Assalamualaikum CK

Selamat berpuasa dan salam Ramadhan dari ita buat CK dan keluarga.
Semoga kedatangan Ramadhan pada tahun ini memberikan keberkatan, di berikan kesihatan yang baik agar dapat menjalani nya dengan penuh rasa keinsafan dan kesyukuran..

Selamat menjalani ibadah puasa

ilahjy berkata...

salam CK..
beberapa patah pun ok ker? hehe selaamt berpuasa. maaf dipinta dari kak ilah...oopppss byk juga patah kata nie hehehe

indahhouse berkata...

Salam Ramadhan al mubarak, kak noorma, ampun dan maaf dipinta atas salah dan silap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...