Rabu, 4 Julai 2012

Budget Moist Choc Cake

Salam... 

Dah makan tengahari? CK baru jer lepas...masak simple2 jer (bak kata orang utk lapik perut...hahaha) 

Ini projek hari ni...baru siap 2 bijik...ada 4 bijik lagi setia menanti masuk pengukus.  Inilah dia moist chocolate kek versi murah2.... sebab tu CK letak nama Budget Moist Choc Cake. Bagi yang suka makan kek coklat lembab, tp tak suka yang topping gempak2, boleh la cuba kek ni... lembut dan basah sebab dikukus.


Berat selepas kukus dan topping adalah kira2 900gm- 1 kg ++ . Topping coklat compound.

Harga? cuma rm15.00 jer satu tupperware ni. Murah kan !!! sebab tu namanya Budget Choc Cake.

Nak tempah? boleh kontek CK (017-3617857) Tapi kena pick up sendiri lah yer kat Jusco Equine/Giant Seri Kembangan ataupun Giant Kinrara. Kalau nk suruh CK hantar, boleh jer...tp tambah rm5.00 utk deliveri caj yer... (kalau lalu tol, up lagi....kehkehkeh...)

TQ

6 corat coret:

Sheila Shafeareen berkata...

salam Ck sdp tu kak coklat lama x mamam sejak megecik ni hahahha ni kek yg cm Ck penah bg akk tu ke rasanya.....bekenanlah pulak :-)

Asyifa Mustaffa berkata...

mmg budget betul nie...:)

mayangsayang berkata...

resepi budget x de ke kak...?

Cendana Kasih berkata...

@Sheila Shafeareen bukan kak...itu eggless moist choc cake, takde telur...ni ada telur...rasanya ni lebih sedap kot..hehehe...

Cendana Kasih berkata...

@Asyifa Mustaffa yer... mmg budget... boleh makan dalam 4-5 orang...tp kalo ambik secubit sorang, lagi ramai leh makan...hahaha

Cendana Kasih berkata...

@mayangsayang resipi budget boleh la ambik dari mana2 respi kek coklat moist kat blog akak ni...hehehe...ada yang guna telur, ada yang pakai telur...tp tak guna telo dinasor yer...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...