Khamis, 30 Ogos 2012

Buah Tangan ke Majlis Hari Raya

Salam...apa khabar semua. Lama gak CK tak update blog....kedai dah pun dibuka tp tuannya masih mood beraya, so lembab sikit la operasinya...hehehe...

Dan...untuk panaskan enjin, CK tayang coklat yer... ini sesaja la CK buat sebagai buah tangan untuk ke open house raya esok, lusa dan tulat...hehehe... Cuti 3 hari ni banyak plak undangan ke rumah terbuka. Nk tolak serba salah dibuatnya. So CK cubalah hadirkan diri....(tunggu Jebat abis keje dulu laaa....)



Kalau ke rumah orang, tak sedap rasanya kalau pegi tangan kosong (melenggang kangkung ) Memang la orang tu tak harapkan apa2, tapi kita sebagai tetamu kena la ber'otak' sikit kan. Takkan nk membawak perut kosong jer, pastu isi penuh2 dan blah..Kalo orang tu ada anak kecik, boleh gak bagi duit raya, tp kalo anak2 sume udah tua bangka?? (ayat kasar niiii )... hahaha....

Ok lah ni yer... 24 bj coklat dengan inti yang berbagai. Ada inti badam, stoberi, blueberi dan keladi. Tua muda sume bleh makan. Kalo takde gigi pun, kebam-kebam dalam mulut dah cair...hehehe...Cukup ker 24 bj ?? ... nk lebih kena order lah yer....hahaha....


♥ ♥ ♥



2 corat coret:

Amie berkata...

Idea yang menarik.... biasanya kita hulur ang pau untuk anak2 tuan rumah.

Qasey Honey berkata...

wah bestnye...mnarik la...meh la dtg ke rumah QH...leh dpt door gift yg sedap n comeiii tu...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...