Isnin, 27 Julai 2009

Popia Bersira Pedas

Minum petang hari ini. Sib baik ada mood sikit nk masak. Morning sickness pun kurang , kalau tak asyik tido jer aku. Nasib baiklah aku cepat pergi dapatkan rawatan kat Pusat Rawatan Islam az Zahrah, Bandar Baru Bangi tu. Doktor bagi segala jenis ubat untuk ditelan. Berbanding dengan first dan second pregnency dulu, aku tak makan apa2 ubat, so tanggung ler sakit sendiri sampai ke empat lima bulan......
Ok..tamat kisah aku...kembali ke kisah popia plak...Popia Hana ni memang sedap banget. Buat sikit bukannya cukup, tambah plak kalo ada sedara mara yang datang. Makan satu tak cukup, dua pun tak cukup.....



7 corat coret:

Chik Mi berkata...

Noorma alhamdulillah sihat yer,nampak sedap popia mu itew

blogresipi berkata...

Kak Noorma kena morning sickness terok ek.. siannye... harap2 cepat2 ok nanti... sempat gak die buat popia... panjang2 nampak rangup jer...

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Noorma:

Baguih! jgn layankan morning sickness tu.Kena gagahkan badan..

p/s : Malam kmarin dah cuba balik wat donat tu...... kenyang perut suka ati.

Noorma berkata...

chik Mi-alhamdulillah..dh sihat sikit, tu yang teringin nk makan popia bersira ni...

blog resipi- taklah teruk sangat, berbanding yang dulu, ni pun sbb cepat g spital amik ubat

Azrina-wah, ,,dh buat donut tu ye..sedap tak?? hantar ler sini seketui

CikMin berkata...

wah...seb bek noorma sehat ye...menu pertama tepek tu lepas wat announcement...cikmin tgh batuk kronik skg..ingatkan xmo makan ubat byk2...nampak gaya terpaksa la ke klinik jap lagi...dah hampir nak pakai pampers ni noorma...asik terkucil jek...

Noorma berkata...

CikMin-tgh pregnant ni tak leh makan ubat sebarangan kan..batuk teruk tu, cepat g klinik, kang lagi teruk, langsung takleh masak ...he,he..

Fiza Nordin berkata...

noorma,tgh2 mabuk pun sempat mepopia yek...bagusnye ko...

nampak rangup popia ko ni...inti ape ek?aku rase nnt nak repeat buat popia bersira camni...aritu dok jamu orang rase tak puas makan.lagi pun lembek kebek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...