Rabu, 15 Julai 2009

Fruit Salad

Aik?? ada entri lagi??? he,he...jangan jemu yer baca entri aku..Hari ni aku tak brapa bz sangat. Tak menjahit pun sbb tak brapa sihat. Badan lemah semacam jer, asyik nk tido la plak. Tambahan plak Hang Jebat suruh upload gambar2 dan buat kerja2 komputer sikit...so aku adalah masa..kalo tak, asyik mengadap ikan keli jer..naik letih satu badan.....
Inilah dinner aku malam ni. Sejak dua menjak ni aku tak makan nasi....kes diet laaa.....siangnya aku makan bubur nasi, dan malamnya plak makan fruit salad cenggini. Pagi pun makan fruit salad gak. Kalo time tgk tv tu, rasa lapar, makan ler buah2... dan aku pun dh buang sume snek2, kerepek dan coklat yang ada kat kabinet tuh. Kena serius la sikit kan. Tak mo diet setengah jalan. Sejak penampilan baru ni, kalo badan gempal/gemuk, tak lawalah kan. Aku nk sentiasa kekal jadi menantu yang cantik dan langsing...uwekh....nk termuntah la plak...kah,kah,kah......

Selalu tgk fruit salad ni kat umah Fiza, so aku pun beli ler Fruit Salad Dressing dr Lady's Choice. Memang sedap...tak rugi aku beli.... Senang jer nk buat fruit salad ni. Potong sume buah2 yang ada dalam esbox tu, kemudian gaulkan dengan sos nyer. Siap...

Hari ni ada buah epal, nenas, prun, oren, betik, kismis dan kurma. Aku tambah plak dengan kelapa parut kering dan cornflakes. Nyum,nyum....kenyang !!! Yang penting leh diet ...ha,ha.....


Amacam? ada sesiapa nk ikut plan diet merepek aku ni? ishh...rentikan....

9 corat coret:

Fiza Nordin berkata...

aku pun dah lama tak buat fruit salad ni...teringinlah pulak...tp nanti2lah dulu... :D

Chik Mi berkata...

Noorma missss u bak sikit fruit salad tu.Take care

a.z.r.i.n.a.03.07 berkata...

Noorma, letaklah yogurt lagi menyengat... i likee..

Kamsiah berkata...

salah buah2an...mebeles...selalunya akak buat desert...

Noorma berkata...

Fiza-thanks Fiza sbb perkenalkan aku dengan fruit salad ni...aku dh jatuh cinta !!!

Chik Mi- miss u 2, 3, 4 kak Mimi....thanks !

Azrina-akak, kali ni takde yogurt, sbb tu tak letak..len kali leh cuba letak yogurt plak..

Kamsiah-sebelum ni saya tak pernah buat, apatah lagi makan, tp asyik kena goda jer kat umah Fiza Nordin, tu yang terus beli dressing dia dan terus buat...memang best

zai@umiaiman berkata...

menyelerakan.. wahh bagus jugak plan diet ni.. sy kena ikut ni..

blogresipi berkata...

Menu sihat dan cergas nie kak Noorma.hehehe... :)

Noorma berkata...

zai-jangan ikut plan akak ni zai..kang ada yang pengsan plak kang..he,he....

blogresipi-sekali-sekala bolehlah makan mcm ni, kalo hari2 jemu gak..

lin berkata...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...